Tyto kurzy se specializují především na poznání vína, degustaci – senzorickém vnímání, na správný servis vína a snoubení pokrmů s víny. Domníváme se, že v dnešní době si široká veřejnost uvědomuje, že kvalitní gastronomie patří do našich životů a může nás uspokojit nejen po stránce základních lidských potřeb, ale že nám přinese radost, myšlenku zkoušet nové kombinace a zvedne nám sociální a společenské hodnoty.
Kurzy pořádáme 2 – 3x ročně pro širokou veřejnost, ale je možnost připravit kurz jako firemní teambuilding či na přání pro větší skupinu v minimálním počtu 10 lidí.
Nejbližší termíny kurzů pro veřejnost najdete níže:
- 25. Února 2022
- 25. Března 2022
DEN VINAŘE, KOUZLO SOMMELIERSTVÍ:
- 11. Března 2022
- 25. Února 2022
- 25. Března 2022
DEN VINAŘE, KOUZLO SOMMELIERSTVÍ:
- 11. Března 2022